www.nederlanders.fr

Het netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Wie wilt mijn opel astra station naar Nederland vervoeren en dan direct bij aankomst in Nederland naar de sloperij brengen. Ik woon vlakbij St-Jalle 26110 in de Drome. Over de prijs van het vervoer worden we het wel eens.

Weergaven: 90

Tags: Goederen Transport, Rhône-Alpes

Reactie van Rene Stoll op 6 Oktober 2010 op 21.30
Hallo, ik moet nog wel eens naar NL en dat past wel op de auto, maar, hoe kun je laden? is er een oprij-ramp of heftruck?hoe zwaar is de opel? groeten; Rene
Reactie van Camil op 6 Oktober 2010 op 22.28
Hoi Heleen,

Wat is mis met de astra?
Reactie van albert van wijngaarden op 7 Oktober 2010 op 12.08
kan de astra nog rijden ?? en op nederlands of frans kenteken ???? ik wil hem graag hebben . stuur svp mailtje en fototje als u hebt naar hergebruik@libertysrf.fr dan komen wij er zeker uit ! groet ap
Reactie van cor schuilenburg op 21 Oktober 2010 op 21.05
Heleen,een goeden dag.
Is je vraag voor de Astra nog aan de orde?
Groeten Cor Schuilenburg
Reactie van Heleen Brands op 21 Oktober 2010 op 21.29
Ja Cor die vraag loopt nog zij het ik wacht nog een heel klein beetje op welke wijze ik het wil aanpakken, neem me het niet kwalijk. Zodra er duidelijkheid is, zal ik een bericht op Nederlanders.fr de ronde laten gaan. Zaterdag 23 okt a.s. weet ik het.
Heleen.
Reactie van albert van wijngaarden op 23 Oktober 2010 op 9.10
hallo en goede morgen heleen ! ik wil graag met jou in contact komen omtrent de opel astra , als je hem nog hebt wil ik hem graag van je overnemen .. ik laat hem dan ook uitschrijven uit nederland . svp reageer hergebruik@libertysurf.fr groet ap . ps ik woon in lacave ( lot )
Reactie van Heleen Brands op 23 Oktober 2010 op 18.56
Hallo Albert, wij wonen in de Drome en wat mij aangaat kun je me mailen op heleen.brands@club-internet.fr

Hieronder is plaats voor een reactie. Blijf bij het onderwerp. Wees constructief en vriendelijk. Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld. Onze huisregels ...

Je moet lid zijn van www.nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van www.nederlanders.fr

Google advertenties

© 2018   Gemaakt door: Anton Noë.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden