Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!
|| PLAATS BERICHT || PLAATS ADVERTENTIE ||
Hieronder niets invullen
Weergaven: 452
Mijn moeder gebruikte altijd een kom waar nooit iets vettigs in had gezeten en ook nooit een rvs kom.
Suiker hoeft niet echt, was er misschien een beetje water bij gekomen? Klop je met de hand of met machine of zo'n "ding"die je met de hand draait? Die zijn het beste vindt ik.
groet Ada
De slagroom hier in Frankrijk is toch over het algemeen anders dan in Nederland. Ik behaal goeie resultaten met de room van de Lidl. Mijn man zegt nog een beetje houdbare room erbij.
Verse room is hier wat moeilijker te koop. Dus gebruiken we vaak houdbare van Lidl of Aldi.
De kom (van de Bosch keukenmachine, overigens van RVS) gaat de koelkast in, evenals natuurlijk de room. Wij wonen in het uiterste zuiden, dus die maatregelen zijn erg belangrijk. De room is moeilijk vast te kloppen, daarom wordt er klop klop gebruikt, hier onder de naam Fixe te koop.
Het blijft dan goed opletten tijdens het kloppen en je moet , indien mogelijk, langzamer laten draaien zodra de room riggeltjes gaat vormen. Nu zeer goed opletten anders heb je zoete boter.
Niet proeven met de vingers! Steeds een schoon lepeltje gebruiken als je de room wilt proberen.
Zo moet het lukken, Succes,
Harry van Wees
© 2024 Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer. Verzorgd door
Banners | Een probleem rapporteren? | Privacybeleid | Algemene voorwaarden