Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Discussies van Harry van Wees (59)

Discussies waarop is gereageerd (28) Antwoorden Recente activiteiten

"De temperatuur staat in het recept, 85 graden C, gedurende twee uur. Nee scharrelvle…"

Harry van Wees heeft 7 Mrt 2015 gereageerd op Zelf vleeswaar maken.

5 7 Mrt 2015
Antwoord van Harry van Wees

"Hoofdkaas of Zult   Varkenskop en nek goed schoonmaken. Met een zeer scherp mes zo n…"

Harry van Wees heeft 6 Mrt 2015 gereageerd op Zelf vleeswaar maken.

5 7 Mrt 2015
Antwoord van Harry van Wees

"Dag Jose, Stevisais inmiddels wel in elke winkel wel te vinden. Soms zie het zelfs b…"

Harry van Wees heeft 29 Okt 2014 gereageerd op suikervrije koekjes

19 24 Jan 2015

"Er blijkt van Stevia een kookboekje te zijn. Lees hier b.v. over zandkoekjes. https:…"

Harry van Wees heeft 28 Okt 2014 gereageerd op suikervrije koekjes

19 24 Jan 2015

"Mogelijk dat Stevia een oplossing kan bieden, daarnaast kan het gebruik van ei de co…"

Harry van Wees heeft 28 Okt 2014 gereageerd op suikervrije koekjes

19 24 Jan 2015

"Goede morgen Henny, Ik begrijp dat jouw voorkeur uitgaat naar zoete koekjes. Anders…"

Harry van Wees heeft 28 Okt 2014 gereageerd op suikervrije koekjes

19 24 Jan 2015

"Verse room is hier wat moeilijker te koop. Dus gebruiken we vaak houdbare van Lidl o…"

Harry van Wees heeft 29 Jun 2014 gereageerd op Zonder titel

3 29 Jun 2014
Antwoord van Harry van Wees

"Net als bij het bereiden van bouillabaisse kan je wat zachtere vissoorten ook later…"

Harry van Wees heeft 26 Jun 2014 gereageerd op Typique Bourguignon!

2 27 Jun 2014
Antwoord van Hans van Bommel

"Goudengids of Google: atelier d'aiquisage. Je kunt ook zoeken op b.v. bandzagen, de…"

Harry van Wees heeft 10 Mrt 2014 gereageerd op Vraag aan chefs of andere connaisseurs

8 10 Mrt 2014
Antwoord van Harry van Wees

"Ja Victor, door het naar de vakman te brengen. Het is specialisten werk. Gr. Harry"

Harry van Wees heeft 10 Mrt 2014 gereageerd op Vraag aan chefs of andere connaisseurs

8 10 Mrt 2014
Antwoord van Harry van Wees

RSS

GA DIRECT NAAR:

Booka.place - Webstudio 24

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden