www.nederlanders.fr

Het netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Bonte merrie kruising shire x irish Cob voor een zeer goed tehuis!

Wegens tijdgebrek zoek ik een goede plek voor Emma, zelf gefokt uit een shire merrie en een erkende bonte Tinker hengst. Het is dus geen kleine dame, ik schat haar nu rond de 1.70m en ze heeft 2 helblauwe ogen. 

Zacht van karakter, zeer cool en absoluut niet schrikkerig. Zeer gezond paard, hier in Frankrijk geboren en opgegroeid, harde hoeven, geen rare trekken of ziektes, gewoon een heel goed paard. Probleemloos bij de hoefsmid, en ze heeft ondertussen al meerdere malen op de trailer gestaan.

Ik kan haar laten inrijden en dan is ze uitermate geschikt voor de randonnees. Leeft hier 24/24 buiten met een schuilstal, in een kleine groep van ruinen en merries. Zeer sociaal, lief in de omgang, maar het is een jong paard, dus (met alle respect) graag geen beginners.

Voor de juiste combi een nette prijs, want ik wil gewoon een goede plek voor haar en hoef dus niet de hoofdprijs. Geen maneges, en graag minstens een ander paard/pony ter gezelschap.

Indien je echt geinterreseerd bent, mag je me in eerste instantie mailen op masdamour@gmail.com

Emma staat op de wei in Montcabrier 46700.

Weergaven: 478

Tags: (Klik voor berichten in dezelfde rubriek) 20180415, Dieren, Midi-Pyrénées, Te Koop Aangeboden

Reactie van karin op 30 April 2018 op 12.37
Hoi Emma,
Wat een mooie combinatie Shire/Tinker
Doordat ik hier in de Ariege met veel paarden eigenaren werk met inrijden en beleren, (ik ben instructrice, Osteopate) kan ik misschien wat voor je betekenen.
Ik heb in het verleden verschillende (verwaarloosde, mishandelde) paarden een gecontroleerde nieuwe warme stal bezorgd, dit is in jouw geval niet aan de orde maar ik kan als je dat wilt bij eventuele interesse de mensen jou email adres kunnen geven.
Let wel ik werk alleen met eigenaren die hun hart op de goede plaats hebben, anders laten ze natuurlijk ook geen Osteopate komen.
Het is niet zo dat ik er zelf aan wil verdienen maar het gaat mij echt om het welzijn van paarden want daar mankeert het hier helaas nogal wat aan.
Nu is mijn vraag of je misschien wat foto's van deze dame zou kunnen plaatsen of toesturen zodat ik bij eventuele interesse wat kan laten zien en haar leeftijd.
Nou ik wens je heel veel succes met de verkoop van je merrie.
Groetjes Karin

Hieronder is plaats voor een reactie. Blijf bij het onderwerp. Wees constructief en vriendelijk. Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld. Onze huisregels ...

Je moet lid zijn van www.nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van www.nederlanders.fr

-

Advertenties

© 2018   Gemaakt door: Anton Noë.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden