Groep waarin culinaire tips uitgewisseld worden.
Per onderwerp of recept een nieuwe "discussie toevoegen", daarin kan dan gereageerd worden op het recept.
Heel gemakkelijk klaar te maken en o zo lekker, gevulde champignons. U kunt er gewone champignons voor gebruiken of grote champignons om te vullen. De hoeveelheden vulling is voldoende voor 6 gewone. niet al te kleine champignons of voor 2 grote champignons. Breek de stelen uit de champignons en snij de rand wat weg zodat ze wat beter gevuld kunnen worden.
Vulling: 1 rode ui, schoongemaakt en gesnipperd, 50 g St Moret roomkaas, 50 gram spekjes, 6 theelepels, piment d'Espelette poeder, wat olie. Doe de spekjes met de ui en iets olie in een pannetje en bak dit een paar minuten totdat het vet van de spekjes gesmolten is. Roer af en toe. Giet het vet/de olie af en roer er de St Moret en de piment d'Espelette door heen. Vul hier de champignons mee. Zet de gevulde champignons 15 min. in een voorverwarmde oven op 160 graden.
Jepp
Lijkt me heerlijk!
11 Jun 2016
Annelies
27 Jun 2016
Bink
4 Nov